Team Pataners

Pwning Eternal since 2007


Garruk Wildspeaker

Ahir, al Mercat de Sant Antoni, anava amb un únic objectiu: Aconseguir un Garruk (no vaig trobar-ne cap foil :S). Trobar-ne 1 no va ser problema, el vaig canviar per un Venser + 4 eurillos.

Abans de marxar cap a casa, vam anar a jugar unes partidetes amb el Miquel Alcoriza allà al Pokins (actual Bocatta). El Miquel jugava Tarmo/Gush/Tendrils, i jo jugava la meva Gush/Tendrils Feat. Garruk. (Vaig treure un dels 2 Bazaar of Baghdad per posar-lo).

Aquesta entrada l'escric en modo d'article per intentar obrir un debat sobre la jugabilitat d'aquesta carta a Vintage. Molta gent opina que els Planeswalkers no tenen cabuda al nostre format, però jo, després de lo experimentat ahir, opino una mica diferent.

Us explicaré una mica com van anar les 3 partides que vam jugar (2-1 en favor meu). A la partida 1, faig mulligan a 6, amb Garruk de mà, un parell de productors, 2 Merchants i un Gush. El Miquel es queda una mà bastant bona (sense productor negre) pero amb molta tonyina en forma de Merchant, drains, Misdi, etc... Comença la partida, i al seu 2on torn no fa res amb 2 illes obertes, i em passa el torn. Jo em faig Merchant a Ancestral, pero el meu merchant#1 es troba amb un drain. Ell al seu torn, fa Merchant a Ancestral i se'l tira. No li vé productor. Jo al meu torn, responc amb el Merchant #2 a Ancestral al qual si entra. Al meu 4rt torn, baixo el Garruk, el qual es resol.

Aquí és quan comença el festival Garruk. Robo la de torn i és una Library. Jo amb 4 cartes en mà (1 era l'ancestral i l'altre un Gush), baixo la Library, Tiro el Gush pujant-me la mà fins a 7 cartes. Tapo la Library, Robo. Poso 1 contador al Garruk, destapo la Library + Underground, li enxufo un Duress i torno a robar amb la Library, i baixo mox. Ara mateix la meva mà ja comença a ser d'escandol (Will, FoW, Ancestral, Gush, i 3 lands). Al següent torn meu, robo, baixo land, robo amb la Library, em pujo un negre al pool, destapo la Library + Underground, Tiro un Gush, en resposta Robo amb la Library, i jugo una Yawgmoth's Will per matar-lo.

L'Eduardo (Galrauk), que estava al meu costat, comenta el poder de Garruk combinat amb Gushes i Library. Jo encara estava fent-me palletes :P

A la partida 2, torno a tenir el Garruk de ma. Pero la mà del Miquel amb 2 Tarmogoyfs anul.la la possibilitat de fer res :S De totes maneres, el Garruk va estar a taula 3 torns, destapant 2 cops terres. Crec que vaig perdre pq amb l'Ancestral i un parell de Gushes que vaig tirar, només vaig pillar que terres.

A la partida 3, no vaig jugar amb el Garruk, i vaig guanyar amb una mà de 2 terres, 2 rituals, Tendrils, Mind's Desire i Mana Crypt. El Desire el vaig perdre amb un Duress, pero 2 turns més tard, un Brainstrom em va donar la Will, per Acabar amb ell.

Valoracions respecte el Garruk:

A favor
  • La gran sinèrgia que té amb cartes com: Gush, Fastbond, Library of Alexandria, Bazaar of Baghdad, etc...
  • La possibilitat de frenar a les decks amb bitxos petitets via els elefants 3/3.
  • Contra Staxx, és un 2x1 en permanents i et permet tenir 2 mana extres per torn.
  • És un Planeswalker, i la gent no sap jugar vs ell.
En contra
  • El seu doble cost verd.
  • Que només entra amb 3 contadors de Loyalty.
  • L'habilitat final de -4, no és la panacea a menys que es juguin bastants bitxos en el deck.

Personalment penso que és una gran carta. Tot i que caldria testejar-la més, la primera impressió que m'ha donat és que pot donar molt de joc. Aixó de que una carta sigui tant polivalent (Ajuda a combar, regalant 2 mana per poder tirar el Tendrils, o posant elefants per frenar a Fish mentres guanyes temps per combar), em sembla genial.

Estic suspesant si seria possible incloure el 2on Garruk a la baralla. Potser en lloc del 2on Ritual, ja que l'Efecte "destapo 2 terres" vé a ser el mateix que l'efecte d'un ritual a excepció que el Ritual genera Storm.

Què en penseu vosaltres?

Etiquetas:

3 Responses to “Garruk Wildspeaker”

  1. # Blogger Unknown

    Festival!! xD

    L'únic problema que lhi veig es el cost pe qe la resta casi tot son ventatges!


    SwAtS  

  2. # Anonymous Anónimo

    Hey there, You've performed a fantastic job. I'll ceгtainly
    digg it and in my view recommenԁ to mу friends.

    I'm confident they'll be benefited from this websitе.


    Feel free to ѕurf to my web-ѕite :: instant loans  

  3. # Anonymous Anónimo

    Thiѕ blog was... how ԁo ӏ say іt? Relevant!
    ! Finаlly I have found something that helped me. Тhank you!



    Also visit my web page; Payday Loans  

Publicar un comentario


Google Team Pataners

Add to Technorati Favorites
_______________________________

Top Events

  • tplcv1
  • tp2
  • tp cube

Recent Comments


Contact


    Para cosas generals referente al blog, sugerencias, aportaciones personales, etc...


    Para cosas relacionadas con algun miembro del Team Pataners en particular


Free Web Site Counter


---

Translate www.team-pataners.com to English

---


© 2008 Team Pataners | designed by piZZero from Team Pataners.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.