Team Pataners

Pwning Eternal since 2007


tp-pt

Divendres 12
A les 11 del matí arriva l'expedició a casa meva: Guillem, Sergi i Pol. Comencem a planificar una mica el què farem fins a les 15:30 (hora que la Sylvia arriva a casa després del curro), i ens posem a retocar els decks de Legacy i Vintage. Fem una mica de playtesting fins l'hora de dinar. Jo em monto la GAT versió TP, sense splash de vermell i amb una base de mana algo més sòlida que no pas la versió original del Menendian. El Guillem m'atraca al top deck en 2 partides, i vs el Pol guanyo les 3 que juguem.

Se'ns fa la una i mitja i decidim anar a dinar a la pizzeria del costat de casa. Com sempre, una bona elecció. Guillem surt de Menu amb pizza Rocky's (ou, pernil, champis i algo més )+ alcaparres + tonyina + anxoves. El Pol mas de lo mismo pero amb pepperoni, i el Sergi i jo som més conservadors. Jugant a amarrar :P

A aixó de les tres i mitja, i amb la panxa plena, arriva la Sylvia. Dina mitja pizza que li havia guardat del restaurant, i comencem a carregar el cotxe. Parem a la benzinera, omplim el dipòsit (60€ justos), pillem provisions i comencem el viatge.

3hours later...

Arribem a Valencia sense cap complicació. A pocs kilòmetres de Valencia enxufem el GPS amb la direcció exacte de l'hotel NH Abashiri. I per sorpresa de tots, quan el GPS ens diu: "Ha llegado a su destino", ens trobem en mig d'uns camps d'arròs on la civiltzació més moderna era unes cases aparellades de l'any de la catapúm. Fem una búsqueda per hotels al GPS i trobem el nostre hotel en qüestió. 10 minuts després, arribem a l'hotel. L'hotel genial, bastant modern i nou.

Quedem per sopar amb l'Alba, l'Eva i la Pili (que havien baixat pel matí), i acabem al VIPS fent unes super burgers bastant contundents. Després anem a pendre algo, i ens trobem amb un bar/club bastant ben parit i "modernillo". Tornem cap a l'hotel cap a la 1:30 aprox i a descansar pel Dissabte.

Dissabte 13


Ens llevem bastant dora per estar sobre les 9 al lloc on es celebra el PT Valencia. Passem per 2 bars abans no trobem un on ens serveixin uns entrepans. Les opcions eren: Bocata de xipirons en salsa, o boquerons, etc... o truita de patata. Els entrepans de truita estaven bastant bons. Un cop esmorzats seguim caminant fins a la Ciudad de las Ciencias y las Artes (edifici del Sr. Calatrava). El divendres en Filippo (barato!) em va dir que els events s'havien cancel.lat per culpa de la pluja, pero Divendres feia sol i esperavem que tot estigués en ordre. Us poso una foto del lloc per que us feu una idea de com se les gasten els de Wizards of the Coast:



A l'arribar al lloc, veiem que està tot en ordre i que hi ha una gentada brutal. Passegem una mica pel lloc per veure on està tot (WC's, Dealers, Dealers FOIL JAPO, cues per signar, etc...) A l'entrada de la sala on es celebra el PT hi ha una escultura d'un Serra Angel brutal. El Sergi ens va tirar aquesta foto... Sort que és un fotògraf expert! Quasi no se li veu la cara al Serra Angel...

f_3



Ens posem a la cua per signar cartes començant pel bon home del Jim Nelson, qui va arribar com mitja hora abans que els demés. La cua del Nelson va anar bastant ràpida per que estavem al principi. Ja pujaré les cartes que em va signar i la Cave of Koilos foil Altered xD. Després ens vam posar a la cua de la Terese Nielsen i a esperar. Finalment, quan ens va tocar, vaig poder xerrar una mica amb ella. Li vaig comentar que li havia enviat un parell de mails pel tema de les "Extreme Alterations" i em va respondre que estava a tope de feina pero que intentaria posar-me a dalt de la llista d'espera ^^. Li vaig comprar el joc de làmines de les Guru Lands, i em va regalar amb unes alteracions rapidetes en el meu playset de FoWs.

Jim Nelson i jo en primer pla, i Rebecca Guay al fons de l'imatge.


f_7
Oh My Goddess Terese Nielsen!

Force of Will Playset Altered Signed
Playset de Force of Will Signed i Altered per la Terese Nielsen

Encara em faltava fer la cua per signar els Rituals i Mindcensors foils de la Rebecca Guay, pero com que no es podia perdre el temps, em vaig posar a mirar dealers. Quanta tonyina!!!! Ja veureu les adquisicións en forma d'scanns ben aviat :)

Les inscripcions pel Open de Legacy començaven a les 3, cosa que ens deixava amb poc temps per anar a dinar. I més si considerem que tant el Filippo com jo voliem estar al principi de la cua per signar les cartes de la R. Guay. Anem amb el Guillem i el Filippo a menjar un entrepà al bar que hi havia, i al tornar ens posem a la cua a esperar. Erem els cinquens, just davant teniem en ordre: 2 FREAKS vestits de BOY SCOUT (un tio i una tia), amb unes moxiles carregades de cartes i objectes varis per signar..., un noi "artista", un noi bastant fan de la R. Guay, el R. Lanzaco i després ja anava jo. Doncs bé... els putos boy scouts es van tirar 45 MINUTS!!! Que si em firmes aixó... que si em dibuixes aixó altre en el meu album de merda... que si em dibuixes 5 artist proof cards... que si et compro la làmina aquesta i me la signes... que si et pregunto quan valen els originals... etc... FUCK THE BOY SCOUTS! Un cop la parella de B.S. va acabar li tocava al noi "artista", que vist tot lo que la pobre Rebecca estava disposada a fer a canvi d'uns pocs euros... no se li ocurreix res més que demanar-li que li dibuixi a llapis 3 dibuixos en el seu bloc de notes de merda (si si, la típica llibreta del cole de paper de merda...). Zas... 30 minuts més i la gent ja començava a tirar-li directes al xaval artista. Al final la Rebecca es va adonar de la situació, i va dir que continuaria amb els dibuixos del xaval després de signar les cartes d'en Filippo.

Filippo Lietti aka Barato! (o TroppoRicco :P)


Los fucking Boy Scouts featuring Rebecca Guay


Entre pitos i flautes, es fan les 15:15... hi ha una cua del 1000 per inscriure's pel Legacy, estic rebentat d'esperar 1 hora i mitja d'enpeu per signar 7 cartes, i al final decideixo no jugar el Legacy... No m'hi veia jugant 5 hores amb la Iggy Pop. Així que aprofito per comprar cosetes als dealers, i gravo algunes partides en video del Pol, del Guillem i del Calvin.

Cap a les 8, decideixo anar cap a l'hotel a descansar i a veure el partit Dinamarca vs Espanya amb la Sylvia. Per desgracia, Espanya guanya... FUCK ARAGONES! (i Tamudo i Riera també!). Al acabar el partit, anem amb la Sylvia a sopar al xino del costat de l'hotel. Quan ja estavem acabant, arriven al xino el Guillem i el Sergi, que estaven destruits i van passar d'acabar el torneig de Legacy (que va guanyar el César Fernández a la 1:30 de la nit). Acabem de sopar i a dormir.

Diumenge 14

Ens llevem una mica més tard, per estar al PT a les 10. L'objectiu del dia era jugar el Vintage que començava a les 12. Les incripcions s'obrien a les 11, així que teniem una mica de temps per estar per allí. Jo li ensenyo a la Sylvia una mica tota la "Cova dels freaks", i després amb el Guillem li fem un seguiment al Saul, que al final va acabar en posició 32 (o 37?) i es va endur 5 PT points i 1100$. Felicitats Saul! :D

Update!!!
En Bonet m'ha passat la foto que ens van tirar del Team Pataners featuring Steven Menendian!


(Sergi, Steven, Guillem, Jordi)

A les 11 ens inscribim al Vintage i comencem a escriure els decks. El torneig comença amb bastant de retras... i a la 1 finalment comença la 1a ronda. El deck que vaig fer servir el podeu trobar AQUÍ.

Pel que fa al torneig, faré un resum breu i ràpid:

Ronda 1: Vs Yamivaya del Santuario amb Gush Tendrils. Perdo la 1a, li guanyo la 2a pq els judges li van trobar un mox al terra, i acabem empatant.
Ronda 2: Vs un tio amb Staxx. Li guanyo la 1a easy, i a la segona el tio em juga a amarrar i gràcies a un Triskelion seu no el puc guanyar. Acabem empatant.
Ronda 3: Vs Miquel Alcoriza amb Bomberman. Li guanyo la 1a easy, i de side em poso 4 extirpates, 2 Agujas i 2 tormods. Que nazi que soc xD Li guanyo la 2a amb més problemes i amb un top deck a una 2a dryad que em permet fer Dryad, Time Walk i atacar amb les dos dryads i matar-lo.
Ronda 4: Vs un tio de la República Txeca amb GAT. Li guanyo la 1a, i em guanya les altres 2.

Faig drop amb 5 punts i un 1-1-2 a falta de 4 rondes pel final. Mentrestant em poso a mirar els dealers... i de cop i volta em truca el Guillem! Tenim Feature Match!

Guillem vs Pol en la 5a ronda del torneig de Vintage! Us deixo amb la 1a partida de la ronda. També tinc la 2a, i per la tercera la bateria de la càmara va dir prou...


Game 1



Game 2



Game 3
La cámara es va quedar sense bateria :P Així que si voleu saber qui va guanyar la ronda, pregunteu-l'hi al Guillem o al Pol!

Cap a les 7 i mitja tot el Team Pataners havia fet drop i ens disposàvem a tornar cap a Barcelona. El trejecte de tornada va estar marcat per l'humor del Pol i les seves animalades. Vaig arrivar a plorar i tot... i aixó que conduir plorant no es pas easy... Driving skill 375/375! Vam fer tot el trajecte del tiron, amb algunes retencions pero de poca importància. La primera parada va ser Terrassa on vam deixar al Pol, i després vam anar cap a Cabrera de Mar a deixar al Sergi. Paradeta per can Guillem i cap a casa. Vaig arribar cap a les 12 destruit físicament. Un cop a casa, vaig tenir que corregir tota la feina que la Sylvia havia fet per l'universitat durant el cap de setmana i finalment "a eso de las 2" vaig tancar els ulls.

Dilluns 15

7:45 del matí: Fuck it!


More pics:

La vitrina d'Striker Zone

Guillem vs un guiri en el torneig de Legacy


More videos:
Guillem vs Omar


Calvin a l'open de Legacy performing "Tog vs the flux!"

Etiquetas: , ,

19 Responses to “PT Valencia 2007 by Jordi”

  1. # Blogger Unknown

    Osti nen! si que vareu fer coses! ^^

    M'Hauria agradat venir!! =(

    be suposu qeu ja tornaran a fer un pro tour a bcn :P


    SwAtS  

  2. # Blogger PeAcH

    Ahí estás George, dándolo todo.

    Molt bé el relato :D

    La veritat és que ha sigut un supercap de setmana i m´ho he pasat molt i molt bé.

    Molaria que es tornés a repetir!!!!!111!!11one

    Go go pataners!!!!!!!  

  3. # Blogger piZZero

    El Sergi m'acaba de passar les fotos que va tirar. Bueno... les que ha pogut salvar diu :P Es veu que ha tingut problemes amb la targeta de memoria. (Mira que et vaig dir que no fessis pr0n pics del Guillem... que llavors comencen a apareixer dialers i spamm...)

    Ara updatejo el report amb les fotos.  

  4. # Anonymous Anónimo

    PUTOS CATALANES  

  5. # Anonymous Anónimo

    PUTOS CATALANES  

  6. # Blogger piZZero

    Ese "anónimo" ahí dándolo todo!

    Cuando te decidas a dar la cara, no dudes en contactar conmigo y charlamos un ratillo sobre tus discrepancias con los catalanes.  

  7. # Blogger fanatiK

    Este comentario ha sido eliminado por el autor.  

  8. # Blogger Maco de cara

    Escolta anonimo quin problema tens tu amb els catalans? que t'han fet algu?
    Potser nosaltres et podem ajudar amb alguna cosa. Estas be? Segur?  

  9. # Blogger fanatiK

    Hey!

    loool! vaya looser el "anónimo" este jajaja otro fracasado ahí dándolo todo por la patria.
    Pobre desgraciado, suerte que este tipo de gentuza no llegan a ser nadie en su puta vida y se acaban pudriendo en la miseria.

    PD: Recuerdos a tu madre ;)  

  10. # Blogger piZZero

    He updatejat el report amb alguns videos més :)  

  11. # Blogger Stardust

    Kina enveja ke te el tal "Anonimo",dona la cara i te la partire jo mateix !  

  12. # Blogger piZZero

    Passeu de l'anónimo :) Convençut estic de qui pot ser (En el foro del Santuario ja hi havia un tal ANTI-piZZero, que resultà ser qui jo em pensava... passo de dir el seu nom per no humillar-lo públicament).

    Per cert, he fet un update bastant gran al report. Afegint molts videos :) Espero que us agradi!  

  13. # Anonymous Anónimo

    muy bien montado el report, pequeño comentario sobre el video enq ue hay un fish jugando contra un affinity. Os habeis fijado que hay un crucible en la mesa y un energy flux, y que hay 2 turnos seguidos en que no se paga el mantenimiento del crucible?

    En la LCV habria que poner a alguien a grabar partidas iban a salir cosas mas impresionantes.jejejejje


    wette  

  14. # Blogger piZZero

    Buenas Wette!

    Pues si me fijé si. Lo que no le podia decir nada a Lluís (Calvin para los colegas):)

    Fue una partida bastante intensa por ambas partes. Ese Atog hizo horas extras ese día :P

    Por cierto, prometo traer la cámara y grabar algunas rondas (o el top8)del próximo torneo de la LCV.  

  15. # Blogger PeAcH

    Sí, això molaria bastant :D alguna patanada de les bones es veuria Loooooooooooooooooooooooooool1111oneeleven11  

  16. # Anonymous Anónimo

    Whаt's up, all is going nicely here and ofcourse every one is sharing data, that's truly goοd, keеp up writіng.


    Alѕο visit my wеb-sitе; instant loans  

  17. # Anonymous Anónimo

    Hеy Thеre. I discovered your weblog
    uѕing mѕn. Thiѕ is a reаlly ωell written article.
    I will make sure tо bookmark it аnԁ гetuгn to lеагn more of your
    uѕeful info. Thаnk you for the poѕt.
    I'll definitely comeback.

    my page :: payday loans  

  18. # Anonymous Anónimo

    Υou have made some goоd points there. I lοoked on the web foг additionаl information
    аbout the іssuе and found mοst indiѵiduals
    will go along ωith youг views on this ωeb
    site.

    Also visit my web site: Same Day Payday Loans  

  19. # Anonymous Anónimo

    Нello, all іs gοing fine hеre аnd ofcοurse every οne
    is sharing data, thаt's truly good, keep up writing.

    My blog ... Payday Loans  

Publicar un comentario


Google Team Pataners

Add to Technorati Favorites
_______________________________

Top Events

  • tplcv1
  • tp2
  • tp cube

Recent Comments


Contact


    Para cosas generals referente al blog, sugerencias, aportaciones personales, etc...


    Para cosas relacionadas con algun miembro del Team Pataners en particular


Free Web Site Counter


---

Translate www.team-pataners.com to English

---


© 2008 Team Pataners | designed by piZZero from Team Pataners.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.