Team Pataners

Pwning Eternal since 2007


TP Cube!

Porto dies donant-li voltes al tema de com crear un Cube (Cub en català, Cubo en castellà) per fer drafts entre nosaltres. Pels que no sapigueu què és exactament un Cube, hi ha un link a Star City Games que ho explica perfectament:


Us en faré 5 cèntims pels que porteu l'anglès algo rovellat. Es tracta de reunir unes 400 cartes aproximadament (mínim 360), per jugar entre 8 persones. El Cube ha d'estar format per les cartes que vulguem i està obert a canvis constants. Les cartes no es poden repetir, o sigui, 1 de cada com a màxim. Quin tipo de cartes es poden fer servir? Totes a excepcció d'aquelles cartes que són tremendament brokens i que en molts cassos estan prohibides per la DCI (vegeu-ne alguns exemples al link d'SCG). Les cartes no tenen per què ser de cap format en concret, i lo maco és poder jugar amb les cartes més antigues i més "pimp" del Magic. Així doncs, en el Cube hi hauran els Moxes, el Loto, Ancestrals, però també cartes d'Arabian, de The Dark, etc... així com cartes més modernes com Tarmogoyf, Gaddock Teeg, etc...

La idea que tinc en ment és la de crear un Cube entre tots els membres del Team Pataners i amics més propers, i reunir-nos de tant en quant per fer un draft. Si, un draft. Aquí ningú guanya o perd res. Tothom posa les cartes que pot, i quan s'acaba el draft, es retornen als seus propietaris. L'únic propòsit del Cube, és entretenir-nos durant una bona estona, jugant les cartes que han marcat les nostres infàncies, rememorant aquells moments de glòria.

És molt important tenir present que s'està jugant amb cartes que no són d'un mateix i que tenen un valor molt gran (Moxes, Loto, etc...), per lo tant, la regla número 1 d'un Cube és El Respecte cap a les cartes.

La llista:

Jo he agafat la llista d'un Cube que he trobat en el tòpic d'SCG sobre el The Cube, i he fet una fulla d'excel. Us he penjat la fulla d'excel en el Google Docs. La podeu trobar en el link següent:


La llista está oberta a qualsevol tipo de canvis, i espero que entre tots podem discutir quines cartes sobren i quines trobeu a faltar. En verd he marcat aquelles cartes de les que jo disposo i de les que no em fa res compartir per jugar uns Cube drafts. A mida que aneu dient quines cartes teniu per afegir al TP Cube, aniré actualitzant la fulla d'excel i afegint colorins per tothom que hi participi.

És un projecte a llarg plaç, i no em de tenir pas cap mena de pressa per finalitzar el Cube. Les cartes quan més pimp, antigues, altered, etc... millor. Lo que volem és disfrutar jugant entre amics :)

Jo per començar tenia pensat que qui pot participar en el TP Cube som: Guillem, Sergi, Xicota, Pol, Toni Timoner, Christian, Adrià i jo. Ha de ser un grup amb la suficient confiança entre nosaltres per no haver de patir per res.

El funcionament bàsic:

Un cop tenim la llista del Cube feta, ens reunim tots a casa d'algú. S'ajunten les cartes i es separen per colors. S'hauria d'establir un criteri pel que fa a les fundes, per mi: Perfect Size + Raven black > all, així que tothom hauria de portar les cartes de la mateixa manera.

Llavors, s'ha de fer "sobres" aleatoris de 15 cartes cadascun i sense que ningú els vegi. Es fan 3 sobres per cap, o sigui, que si sóm 8 serà un total de 24 sobres (24x15 =360 cartes). El fet de que hi hagi més cartes al Cube de les necessàries no és problema.

Un cop tenim els sobres fets, es comença a fer un draft de tota la vida. Piques una carta, i passes el sobre al del teu costat, repeteixes el procés fins que no queden cartes als sobres. Amb les cartes que has picat, et montes un deck. Les cartes sobrants es retornen al Cube.

Un cop tothom té el deck fet, es comença a jugar. El rollo Liguilla és el millor, jugant a una única partida. El guanyador s'emporta 1 punt i el perdedor 0. D'aquesta manera, juguem contra tothom i un total de 7 partides.

Un cop acabat el Cube, es retornen les cartes als seus propietaris, assegurant-nos de que ningú s'emporta res que no es seu per evitar malentesos :)

Vinga, ja podeu començar a treure la pols als carpesanos i treure a la llum aquelles cartes que us han marcat desde petits (i no tant petits :P).

Etiquetas: , ,

5 Responses to “TP Cube!”

  1. # Blogger Stardust

    Jo posare 4 Triskelions i prou.
    ahh i un hatred si voleu XDD  

  2. # Blogger piZZero

    ... a veure si llegim millor. 1 carta de cada com a màxim!  

  3. # Blogger Stardust

    es igual 4 triskas sempre van be !
    Bueno va en posare 1 nomes :(  

  4. # Blogger fanatiK

    Hey!

    - Per mi guay, una sessió remember em faria molta gràcia fer-la. Això és tot el que puc aportar així de memòria:

    Barbarian Ring
    Glimmervoid
    Lake of the Dead
    Sulfurous Springs
    Black Vise
    Icy Manipulator
    Nevinyrral's Disk
    Powder Keg
    Solemn Simulacrum
    Tangle Wire
    Winter Orb
    Zuran Orb
    Ball Lighting
    Blistering Firecat
    Fireball
    Fork
    Goblin Lackey
    Goblin Piledriver
    Goblin Sharpshooter
    Hammer of Bogardan
    Kird Ape
    Mana Flare
    Pillage
    Red Elemental Blast
    Shatter
    Shattering Pulse
    Channel
    Gaea's Blessing
    Maro
    River Boa
    Sylvan Library
    Animate Dead
    Drain Life
    Hymn to Tourach
    Hypnotic Specter
    Nantuko Shade
    Nekrataal
    Royal Assassin
    Sinkhole
    Smother
    Terror
    Braingeyser
    Capsize
    Copy Artifact
    Serendib Efreet
    Stasis
    Armageddon
    Land Tax
    Savannah Lions
    Tithe
    Wrath of God
    Cadaverous Bloom

    Si de cas Jordi, marcales en un altre color a la fulla d'Excel i així sabrem qui porta que. Tot i hi ha cartes que no crec que ningú les tingui. Un cop tothom hagi fet les seves aportacions podem canviarles per d'altres cartes "poderoses" que tinguem.  

  5. # Blogger piZZero

    Merci Christian!

    La llista ja està updatejada amb les teves cartes. Tampoc falta tant per tenir una llista completa.

    Hem de tenir present que podem treure i posar cartes al nostre gust. D'aquesta manera l'adaptem a les cartes que nosaltres tenim :) La llista que jo he penjat és una llista inicial per començar a treballar.

    Vinga a veure si treieu més reliquies a la llum :P  

Publicar un comentario


Google Team Pataners

Add to Technorati Favorites
_______________________________

Top Events

  • tplcv1
  • tp2
  • tp cube

Recent Comments


Contact


    Para cosas generals referente al blog, sugerencias, aportaciones personales, etc...


    Para cosas relacionadas con algun miembro del Team Pataners en particular


Free Web Site Counter


---

Translate www.team-pataners.com to English

---


© 2008 Team Pataners | designed by piZZero from Team Pataners.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.