Team Pataners

Pwning Eternal since 2007


Fa dies que li dono voltes a un deck per Legacy. Es tracta d'un deck de combo basat en la Academy Rector, i combinant-la amb el poder d'enchantments com: Null Profussion, Form of the Dragon, Future Sight, etc...

El deck està pensat bàsicament per guanyar als decks de la tenda Black Lotus. El metagame allà, com ja molts cops he dit, està format per aggro decks, un parell de control decks (Paradas i Cetro/Canto), algun deck@random i un parell de Thresholds. Amb la Iggy Pop, l’únic pairing que realment em posava en un problema era Threshold. Aquest nou deck, té per objectiu seguir guanyant als aggro decks, i millorar el match vs Threshold.

Sense anar més lluny, la llista:

Form of the Rectal Profussion: (60)
4 Academy Rector
4 Cabal Therapy
4 Duress
3 Pact of Negation
4 Dark Ritual
4 Cabal Ritual
4 Lotus Petal
4 Mox Diamond
4 Brainstorm
4 Mystical Tutor
3 Ponder
2 Chain of Vapor
1 Tendrils of Agony
1 Future Sight
1 Null Profussion
1 Form of the Dragon
3 Underground Sea
1 Tundra
1 Scrubland
1 Island
1 Swamp
4 Polluted Delta
1 Flooded Strand


Sideboard:
3 Swords to plowshares
2 Orim Chants
2 Disenchants
2 Thrashing Wumpus
2 Pithing Needle
2 Chain of Vapor
1 Ivory Mask
1 Misdirection


Game Plan:
  • Vs Aggro: Ben fàcil. Plantes una Academy Rector a taula i ja has guanyat. Si t’ataca (cosa que pot passar al Loto), pares, es mor la rector i anem a buscar el Form of the Dragon. I au, té 4 turns per matar-me amb bitxos flying o amb chispes. Si en mà tenim 4-5 cartes que podem jugar, podem posar el Null Profussion i tirar-nos a combar sense problemes i així acabem abans la ronda.
  • Vs Threshold: Mas de lo mismo. Rector a taula, i a esperar a que vingui la Therapy. Portem 4 brainstorm, 3 ponder, 4 Mysticals i 4 Therapy... no ha de ser difícil trobar-la.
  • Vs Control: Doncs el plan A té de ser assegurar-te que la rector entra. I un cop en taula, assegurar-nos de que no té res a la mà mitjançant els Duress i les Therapy. Posem el Null Profussion a taula, i a passar-s’ho bé combant :P
  • Vs Combo: Maricón el último! Amb un deck com aquest, es pot arribar a combar de 1er turn, depenent molt de lo bé que robem. De totes maneres, si tirar-nos a combar amb el Null Profussion ens fa por, podem anar a buscar el Future Sight, i assegurar-nos la partida amb la ventatge de cartes que ens proporcionarà. Amb el Future Sight en taula, si colem el Null Profussion, llavors és 100% win.

Cartes que m’agradaria incloure en el Main Deck:
  • Misdirection: Et tiro llamp a tu, Misdirection, i em mates la Rector. Tinc el problema que el deck no juga tantes cartes blaves (16) com per poder assegurar-se de tenir carta blava per fer pitch al Misdi. A més a més, un cop et tires a combar, és una carta bastant morta.
  • Force of Will: Més del mateix. M’agradaria posar-les hi, però com que no portem prous cartes blaves se’m fa difícil pensar que poden ser efectius. Tenen el mateix problema que el Misdi, un cop et tires a combar... de poc et serveixen.
  • Culling the Weak: Carta que m’atrau moltíssim pel fet de guanyar BBBB al mòdic preu de B i sacrificar la Rector. És una carta que potser en jugaria un parell, per que aquesta si que és realment poc útil un cop et tires a combar amb el Null Profussion.
  • Chromatic Sphere: És una carta que un cop estàs combant sí que és útil. Et permet filtrar mana (B per W o U), i al baixar-lo robem, i al filtrar mana tornem a robar. Realment interessant.
  • Ivory Mask: Portar-la main deck, pot ser una bona manera d’atracar a les Slight decks que solen haver-hi.

Li he donat moltes voltes al deck, i no sé si potser el trio: Form of the Dragon, Future Sight, Ivory Mask seria més efectiva que no pas la versió amb Null Profussion. El rollo combero em posa molt i crec que pot funcionar molt bé, però per altre banda, un deck més controlero amb la Ivory Mask de base i portant FoWs, Misdis, Duress i Therapy també podria resultar efectiu.

Els canvis per una versió més controlera del deck serien aquests:

-4 Cabal Ritual
-4 Mox Diamond
-1 Null Profussion

+4 Force of Will
+2 Misdirection
+1 Ivory Mask
+1 Ponder
+1 Disenchant

Vosaltres quina versió creieu que pot donar millors resultats?

Etiquetas: ,

6 Responses to “[Primer] Form of the Rectal Profussion”

  1. # Blogger PeAcH

    George, els Fows i els Misdis perquè els vols? T´atrancaràs amb el Future Sight! Jo jugaria combo a muerte i ja em sembla bona la versió primera amb duress, therapy i Pact of negation. Mata o muere, you choose!!!!!

    S'hauria de provar..però crec que Form+Future i suposo que profussion estaria bé :D

    S´ha de provar...a veure si aquest Nadal practiquem una mica Legacy :DDDD  

  2. # Blogger piZZero

    Els Misdis em semblen bons, ja sé que un cop et tires a combar són una patranya... pero es que amb el Misdi pots fer maravelles de l'estil: Swords a la meva rector? Vinga va... Misdi al swords i et mato el Serra Avenger. O petes 2 mountains i Fireblast a mi? Goes! Misdi al FIreblast i te'n menges 4.

    Els FoWs potser si que són menys efectius. L'única carta que realment em molesta de totes les decks del Loto és el Counterbalance... i per aixó voliar posar FoWs, per impedir que em torni a guanyar un random, que nombre amb la Pithing Needle la Bargain o el LED, simplement pel fet de tenir counterbalance + trompo...  

  3. # Blogger piZZero

    El Misdi el veig bó pels trucs que pots arrivar a fer amb una Rector en taula. Qui més qui menys sol jugar matabitxos, i els Swords és una de les cartes que t'humilla a la rector... pero amb un Misdi, és poden fer trucs de l'almendruc (te mato la rector! Misdi al teu tarmo xD, o peto 2 montanyes + Fireblast, 4 per tu! Misdi i te'ls menges tu ;))

    El FoW si que em sembla pitjor en aquest deck, pero és de les poques maneres de combatre al Counter Balance... pq llavors ja saps que passa... pithing a Bargain i LED, pero com que té Counterbalance + trompo... guanya sol.  

  4. # Blogger piZZero

    Merda de blogger... el primer missatge m'havia donat error... i he hagut de tornar a escriure'l i ara resulta que s'ha publicat correctament xD  

  5. # Blogger Unknown

    no pinta gens malament
    ara no més fa falta combar...

    Ma guanyadora? com?  

  6. # Blogger Unknown

    El que estava pensant es que si arribes a posar misdi podries també incloure chrome mox ja que si et poses a combar i tens un misdi a la mà i vols tirar un mox podras treure't el misdi. És una idea.


    SwAtS  

Publicar un comentario


Google Team Pataners

Add to Technorati Favorites
_______________________________

Top Events

  • tplcv1
  • tp2
  • tp cube

Recent Comments


Contact


    Para cosas generals referente al blog, sugerencias, aportaciones personales, etc...


    Para cosas relacionadas con algun miembro del Team Pataners en particular


Free Web Site Counter


---

Translate www.team-pataners.com to English

---


© 2008 Team Pataners | designed by piZZero from Team Pataners.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.