Team Pataners

Pwning Eternal since 2007


Pro Tour Valencia

El Pro Tour Valencia està a un obrir i tancar d'ulls. El día 12, o sigui menys de 2 setmanes, estarem a Valencia per fer el freak una mica. Hauriem de parlar una mica de com ens organitzem per anar-hi, etc...

Si no m'equivoco som 6: Guillem, Eva, Sergi, Alba, Sylvia i jo. Sis és un mal número. En el meu cotxe n'hi caben 5, no 6. Qui va en cotxe, qui va amb tren? El/s que vagi/n amb tren s'ha/urien de buscar un bitllet de tren, aviat ¿no? Ho dic per evitar sorpreses. No sé l'Alba quins plans té, potser ja té el bitllet reservat donat que ella hi va a veure al seu germà. Algú ho pot confirmar?

Lo llògic seria que, les 2 parelles (o sigui, Eva & Guillem i Sylvia i jo) anem amb cotxe, que el Sergi vingués a BCN i ja tirar cap a Valencia. Pero la llògica aquí és cruel amb l'Alba. Pero vagi qui vagi amb tren, la decissió sempre serà cruel.

El tema d'anar 5 amb el cotxe és bastant important, així estalviem molt en gastos. (Petroli + Peatges)/5, és més barat que ((Petroli + Peatges)/ entre 4) + bitllet de tren.

L'hora de sortida, com ho teniu? El Divendres es festiu, suposo que tothom té festa, oi? Doncs no! La Sylvia no en té :( Però s'està intentant manegar el tema per poder tenir festa, o si menys no, poder plegar al migdia. En el pitjors dels casos, suposant que la Sylvia no tingui festa i que pugui plegar al migdia, podriem sortir cap a Valencia després de dinar. Cap allà les 3. Amb lo que ens plantariem a Valencia a les 7 aproximadament. D'aquesta manera, podriem anar a l'hotel tranquilament, anar a sopar i sortir per Valencia una mica :P (Ruta del Bakala any1?)

Sergi, tu tens els resguard de la reserva de l'hotel. No te'l deixis o... no mroe pr0n 4 you!

A veure si podem organitzar el viatge bé i a temps, i ens estalviem ensurts d'última hora.

Etiquetas: ,

5 Responses to “Pro Tour Valencia”

  1. # Blogger Stardust

    La Pili tambe ve, pero les nenes van totes en tren, aixi ke em penso ke aniran a la seva bola i dormirant a casa el cunyao les 3.  

  2. # Blogger piZZero

    T.T (Estaria guai, que li haguéssin dit algo a la Sylvia... ¿no?)

    Pos ara sobra un lloc al cotxe >_<

    Xicota o Adrià si al final us apunteu, el primer que ho digui té lloc al cotxe :P (Tema plegatins o dormir a l'alfombra ho parleu amb la gay couple Guillem-Sergi, que són els que comparteixen llançols xD)  

  3. # Blogger Stardust

    jo aixo no ho se jordi si de cas ke su parlin entre elles , la putada eske jo no puc venir snif snif ... ara ke torno a jugar...........  

  4. # Blogger PeAcH

    Lo del bitllet de tren i tal ja s´ho han estat mirant. No et preocupis. I no li han dit res a la Silvia perque tu vas dir que elles es miressin d´anar en tren o en un altre cotxe, no te'n recordes?

    Ho dic perquè vas ser tu qui em va comentar que els hi digués.

    Elles s´ho maneguen al seu rotllo.  

  5. # Blogger piZZero

    Quan deuria dir lo de "elles" és quan només eren l'Alba i l'Eva, i quan se suposava que el Xicota venia amb nosaltres. Tu vas dir que a l'Eva no li importaria anar amb tren.

    Com que el Xicota no ve (i fa temps que ho sabem), vaig suposar que l'Eva vindria amb tu al cotxe.

    Sigui com sigui, el fet és que potser li haurien d'haver dit algo a la Sylvia, no? Pq sembla que s'estiguin montant el seu finde sense contar amb ella. I la Sylvia ve per que elles venen, i pq li fa il.lusió passar un finde amb elles. Ara la Sylvia s'esta pensant en no venir, donada la situació...  

Publicar un comentario


Google Team Pataners

Add to Technorati Favorites
_______________________________

Top Events

  • tplcv1
  • tp2
  • tp cube

Recent Comments


Contact


    Para cosas generals referente al blog, sugerencias, aportaciones personales, etc...


    Para cosas relacionadas con algun miembro del Team Pataners en particular


Free Web Site Counter


---

Translate www.team-pataners.com to English

---


© 2008 Team Pataners | designed by piZZero from Team Pataners.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.