Team Pataners

Pwning Eternal since 2007


Setembre està essent un mes força interessant pel que fa al panorama mundial de Vintage. Fins el moment s'han celebrat 3 torneijos importants que ens poden donar una idea de per on aniran els "tiros" en el futur:


Però el mes de Setembre encara té més torneijos importants:


Personalment, crec que dels resultats obtinguts en aquests 6 torneijos (o 7 si contem l'Open de Mataró) se'n podran treure molt bones conclusions. Podriem fer un anàlisis dels respectius top8, mirant quins decks estan dominant i colocant més número de jugadors en els tops.

Aixó ho dic per que, com molt bé va remarcar el Guillem, el Team està passant ara mateix per una crisi d'identitat (rollo Stardust xD) i pot ser un bon moment per posar-se a treballar junts en un deck que ens convenci a tots. Crec que de l'exemple dels teams americans n'hauriem d'apendre una mica. Quan un team americà va a un torneig, el 99% del team juga la mateixa deck amb lleugeres i insignificants variacions per adaptar-la al gust personal. El team ICBM n'és un bon exemple, al SCG Indianapolis: 3 en el top8, 2 en el top16, 4 en el top32. Altres exemples són el Team Mean Deck, o el GWS.

Obviament les nostres aspiracions són inferiors donat que el nombre de jugadors que conforma el nostre team es de 4, i que no tots podem assistir a tots els torneijos. Potser estaria bé incrementar el Team Pataners fins a un nombre de 6; falta trobar a gent de confiança i que pugui quedar per testejar els mateixos dies que quedem normalment.

Esperem a veure què tal van aquests torneijos que falten del mes de Setembre i pensem en com podem millorar el nostre rendiment cara als propers torneijos de la LCV i la possible final de Desembre.

Etiquetas: ,

4 Responses to “Wake me up when September ends!”

  1. # Blogger Unknown

    Ei!!

    jo espero que aquest estiu pugui guanyar algun calerons i puguer acabar algun deck de tipo 1 unpow
    =(
    peero si us sembla be tot i que no se que podre fer per culpa de l'edad u_u' jo estaria encantat de formar part del team! ^^ tot i que no sera el mateix que vosaltres pero be.. és una idea!


    SwAtS  

  2. # Blogger piZZero

    Ferran, sap greu dir-te que ara per ara, no t'ajustes al perfil de jugador que busquem.

    Ja ho vam parlar pel msn ahir, i saps que encara et queda molt per apendre. Jo et convido a venir a jugar els dies que nosaltres quedem per fer-ho, i així apendras molt.

    Més endevant, quan estiguis més curtit en la matèria, se pot pensar en fitxar-te pel team. Ara mateix, busquem a gent amb un nivell de joc molt elevat i capaç de jugar a un nivell competitiu alt.

    Com bé et vaig dir ahir, si mai vols venir a un campionat de la LCV, només et tens que apropar fins a Barcelona i jo et porto amb el meu cotxe. La millor manera d'apendre Vintage és a base de pals :) i veient com i què juga la gent.  

  3. # Blogger Unknown

    jeje
    Si de fet tens raó, pero bé algun cop s'ha de començar no? ^^



    SwAtS  

  4. # Blogger Stardust

    I jo puc venir a jugar !!!snifsnif tinc ganes de fer:

    Forest vas forest bear.

    o mountain lighting bolt a la cara vas !

    O Loto mox mox mox ball lighting blood lust berserk vas !

    Rofl es conya LONG LIFE ONLINE GAMES !  

Publicar un comentario


Google Team Pataners

Add to Technorati Favorites
_______________________________

Top Events

  • tplcv1
  • tp2
  • tp cube

Recent Comments


Contact


    Para cosas generals referente al blog, sugerencias, aportaciones personales, etc...


    Para cosas relacionadas con algun miembro del Team Pataners en particular


Free Web Site Counter


---

Translate www.team-pataners.com to English

---


© 2008 Team Pataners | designed by piZZero from Team Pataners.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.