Team Pataners

Pwning Eternal since 2007


TP DARK TINKER

Després de l'experiència del torneig de Mataró i en part també pels comentaris sobre la baralla i el sideboard (Team Pataners i Adrià), m'he decidit a muntar aquesta baralla:


TP DARK TINKER: 60

Mana producers:

1 Flooded Strand
4 Polluted Delta
3 Underground Sea
3 Island
1 Swamp
1 Tolarian Academy
1 Library of Alexandria
1 Strip Mine

1 Black Lotus
1 Mana Crypt
1 Mox Emerald
1 Mox Jet
1 Mox Pearl
1 Mox Ruby
1 Mox Sapphire
1 Sol Ring

Creatures:

4 Dark Confidant
1 Meloku the Clouded Mirror
1 Darksteel Colossus


Draw and manipulation:

1 Sensei Diving Top
1 Ancestral Recall
4 Brainstorm
1 Vampiric Tutor
1 Mystical Tutor

1 Time Walk
1 Demonic Tutor
3 Merchant Scroll

Protection:

4 Duress
4 Mana Drain
4 Force of Will

Bouncing:

3 Repeal
1 Hurkyl’s Recall

Bombs:

1 Tinker
1 Yawgmoth’s Will

Sideboard:

1 Tormod’s Crypt
1 Pithing Needle
1 Darkblast
2 Extirpate
3 Spell Snare
1 Hurkyl’s
1 Rebuild
4 Leyline of the Void
1 Platinum Angel

La veritat és que he tret varis conceptes de varies baralles per muntar aquesta. És un mix de MindTwister, TPFreeze i la GAT del Rubén que va guanyar a Mataró.

Juga la proporció de manà de mindtwister i jugar el pack de protection que juga tant MindTwister com GAT com la meva TP Freeze: 4 Duress, 4 Drain, 4 FOW. Disruption set de moda a la LCV com diu en George.

Les win conditions les he canviat: Colosso per Platino ja que em sembla molt més broken donat els resultats que em va donar a Mataró (i sempre portes el Platiní al banquillo per sidejar-lo contra Combo i Ichorid).

Respecte al bouncing m´he decidit a jugar el que jugava el Rubén a la LCV de Badalona i a Mataró: 3 repeals i un Hurkyl's (que també coincideix amb el bouncing de MindTwister en la quantitat. Encara que MindTwister juga rebuild en comptes de hurkyl's. ) El que li faltava a MT eren els Merchants. El Grim Tutor blau s´ha de jugar, al menys fins que el restringeixin, cosa que veig més que probable).
He afegit el Meloku de base perquè em sembla molt i molt bo contra moltes baralles, especialment les que maten pegant i no amb Tendrils. És bon finisher per endinyar després d'un Mana Drain (això ho vaig treure del pedazo de Morphling que em va baixar el Ferràn Pallaroles a Mataró i que em va rebentar de valent). A més, és una victori condition que ja s’ha provat (ICBM Empty Gifts) i que sembla que funciona més que correctament.

Ara per ara, ña carta de maindeck que potser podria ser discutible és l' Strip Mine. Encara que em sembla molt bona de cara a matches contra control i sobre tot la Library of Alexandria, Tolaria, Bazares i Workshops de turno. Un tutor target que no es pot contrarestar i que et permet en el segon torn si surts tu trencar una partida contra GAT que no ha pogut baixar la segona illa o remuntar una partida cara amunt per culpa d’una Library que, ben jugada, és inguanyable.

El Sensei Diving Top em sembla una carta megabroken. La vaig estar provant a la baralla de Brain Freeze quan encara es podien jugar 4 Gifts i sempre que sortia o l´anava a buscar m'acabava donat la partida. Amb la quantitat de draw i manipul•lació que juga la baralla, el top és una carta superpotent. A més, t’assegura no perdre la partida amb el Dark Confidant a taula i donar-els-hi als Bobs la condició de Win condition.

Respecte al Sideboard, poca cosa a dir. Un darkblast anti Confidants, Welders i critters variats.2 Cartes de bouncing contra Staxs (per sortir del CotV a 2 i un segon Hurk's).
4 Leyline per jugar contra Flash i Ichorid. 2 Extirpates i 1 tormod’s per jugar contra combo. 3 Spell snares per jugar contra Oath, GAT, Mindtwister, Masknaught i Fish ( i en general cada cop més i més baralles amb merchants, drains, etc..). 1 Michele Platini per assegurar el pairing contra combo i Ichorid. 1 Pithing contra gairebé tot també, però sobre tot per punxar Eriales contra Staxs i Fish i també el Bazar d' Ichorid. També la veig cada cop més per parar aquests Vials que s'estan veient cada cop més a la LCV.

En general, unes 2-4 cartes contra tots el pairings amb alguns singletons interessants.

M’agradaria que aportéssiu el vostre granet de sorra a aquesta nova idea :D

Etiquetas: ,

5 Responses to “TP DARK TINKER”

  1. # Blogger piZZero

    Ahir, després de xapar al Loto, i mentres comentavem lo de la nova deck que et volies montar, ja em va començar a semblar una deck sólida.

    El LCV disruption pack (4 Drain, 4 Fow i 4 Duress) és una garantia de bon control vs quasi QUALSEVOL match.

    Ofensivament, el tinker a Coloso, en un deck com el teu em sembla brutal. Molt millor que platino. Vas aguantant amb els counters, i a la que veus que l'altre perd gas, tutoreges a tinker i li enxufes el Coloso... i que s'espavili. Tindrà més problemas ell a trobar el bouncer, que no pas tu a protegir-lo. És una arma de doble fil per aixó... que si surt d'un confidant, són 11 puntets frescos.

    I per evitar el dany que et poguin fer els 4 Fows, Coloso i Meloku amb els confidants, posses el trompillo. Una bona elecció, tot i que potser el trobo una mica a l'atzar. Si surt bé, i sino.. doncs mira... Dubto que tutorejis a trompo amb el confidant a taula podent anar a buscar un tinker, un drain o fow, no?

    El tema Strip mine, jo la treia. Té el mateix problema que el trompo, tot i que aquesta té menys utilitat. Si et surt guai... i sino... doncs res. Dubto molt que facis Demonic o Vampiric a Stripmine, podent anar a buscar una will, un tinker, un ancestrall o un Fow, no? Jo en el seu lloc hi posaria el petalo. Sembla una xorrada, pero incrementar el % de tenir un 2on mana (mox, petalo crypta, loto) al primer torn en un deck amb confidants, és molt important. Si et surt una mà amb Terra + Stripmine + Confidant (i 0 catxarros)... tindràs decisions bastant complicades. Terra vas? Stripmine Vas? Baixes Confidant de 2on turn, o li petas la terra? etc... Si enlloc de ser una Stripmine hagués sigut un Petalo, no t'ho haguéssis pensat ni un segon. Terra + Petalo + Confidant (que segur que tens el FoW backup putilla...)

    S'haurà de testejar per veure que tal, però a priori em sembla un deck molt sòlid i que de 2es partides pot solucionar algun dels pairings que a priori podrien ser dolents de 1a (Icorid i Flash).

    Long live TP Peach!  

  2. # Blogger Stardust

    Per la poca experiencia ke tinc en el tipus 1 sembla una deck molt solida.

    Pero em preocupa una mika fer Confidant al Coloso fow i el meloku akest et pots endur alguna sorpresa ke altre :O  

  3. # Blogger PeAcH

    Mercy pels coments Champs.

    Stripmine vs. Lotus Petal

    Lo del pétalo ja ho havia pensat. Maximitzar el drop de Confidant de primer per garantir duress drain o fow de segon. Sí. Però el problema és que vull afegir un altre terra (si et fixes, Mindtwister porta 2 Volcanics que jo no porto i quan la vaig provar vaig veure que anava superbé de manà i això et donarà un 20% de les partides).
    Vull un landdrop, perquè ocupa la plaça de la tropical que portava i la base de manà de TP Freeze sense petal anava clavada. És boníssima.

    Coloso:

    Lo del Colosso i confidant és lo que hi ha.
    No us cageu amb els confiants, m'han donat infinites més partides de les que he perdut (2 en torneig).

    Sensei Diving Top

    El trompo sembla random, però et garantitza que una partida que pots guanyar a cop de confidant no la perdis tú sol. Encara que el casting cost del deck està superajustat perquè això no et pasi.
    De totes formes un cop el jugues te'n adones de lo potent que és per escarbar amb una mica de library manipulation.

    Potser si hi hagués una carta prou bona per jugar podria posar-la en comptes de trompo.

    Què us semblaria una Jester? (es pot baixar a cop de drain i és una win condition). Ara, que te la pots menjar amb el confidant (encara que ja jugava Gifts, facts i tal o sigui que el CMC de 4 tampoc espanta). Però és un risc que es pot prendre.

    CMC3
    1 Tinker
    1 Will

    CMC4
    (1 Jester's)

    CMC5
    1 Meloku
    4 Force of Will

    CMC11
    1 Darksteel Colossus

    Són 9 cartes de 60 que et poden fer mal en seriu. I només 7 de les 9 em sembla que fa mal. Encara que prefereixo robar un FOW amb el Confidant en segons quina situacio.  

  4. # Blogger PeAcH

    Al final li posaré:

    -1 Top
    -1 Strip Mine
    -1 Meloku

    +1 Underground
    +1 Petal
    +1 Tendrils

    Així jugo una base de manà més estable i tinc una victory condition que mata al moment (=guai)

    És com la MindTwister però canviant el platz per Colosso, 3 MindTwist per 3 merchant i 1 Empty per 1 Tendrils (i hi treiem un color). Però, degut a les Victory conditions el game plan és totalment diferent= resoldre Tinker i aguantar amb disruption + merchants (què bons que són). Un pla més sòlid que amb Platz + Empty ja que guanyes entre en 1 i 2 torns.  

  5. # Blogger PeAcH

    la baralla quedari així:

    TP DARK TINKER: 60

    Mana producers 24:

    1 Flooded Strand
    4 Polluted Delta
    4 Underground Sea
    3 Island
    1 Swamp
    1 Tolarian Academy
    1 Library of Alexandria


    1 Black Lotus
    1 Mox Emerald
    1 Mox Jet
    1 Mox Pearl
    1 Mox Ruby
    1 Mox Sapphire
    1 Lotus petal
    1 Mana Crypt
    1 Sol Ring

    Creatures 5:

    4 Dark Confidant
    1 Darksteel Colossus


    Draw and manipulation 12:

    1 Ancestral Recall
    4 Brainstorm
    1 Vampiric Tutor
    1 Mystical Tutor

    1 Time Walk
    1 Demonic Tutor
    3 Merchant Scroll

    Protection 12:

    4 Duress
    4 Mana Drain
    4 Force of Will

    Bouncing 4:

    3 Repeal
    1 Rebuild

    Bombs 3:

    1 Tinker
    1 Yawgmoth’s Will

    Kill 1:

    1 Tendrils of Agony

    Sideboard:

    1 Tormod’s Crypt
    1 Pithing Needle
    1 Darkblast
    2 Extirpate
    3 Spell Snare
    1 Hurkyl’s
    1 Rebuild
    4 Leyline of the Void
    1 Platinum Angel  

Publicar un comentario


Google Team Pataners

Add to Technorati Favorites
_______________________________

Top Events

  • tplcv1
  • tp2
  • tp cube

Recent Comments


Contact


    Para cosas generals referente al blog, sugerencias, aportaciones personales, etc...


    Para cosas relacionadas con algun miembro del Team Pataners en particular


Free Web Site Counter


---

Translate www.team-pataners.com to English

---


© 2008 Team Pataners | designed by piZZero from Team Pataners.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.